Livet er fyldt med oplevelser. Nogle styrker din livskvalitet og andre begrænser dig. Livet igennem lagres disse oplevelser i din krop og din psyke, og har stor indflydelse på din måde at leve i livet på.

Jeg tilbyder

En negativ oplevelse kan begrænse din livsudfoldelse og måske fastlåse dig i bestemte handlingsmønstre.

Måske er det de samme problematikker, der dukker op gang på gang i livet, eller måske er det en traumatisk oplevelse eller en pludselig opstået krise, der begrænser dig i at mærke glæden ved livet.

​Lykkes det dig ikke at undgå eller at ændre på disse situationer, kan du reagere på dem i form af psykiske, psykomatiske eller fysiske lidelser.

Opnå dit potentiale gennem terapi med åndsindsigt

Når du bliver bevidst om dit potentiale og dine ressourcer, bliver det enklere at at håndtere hverdagens krav, både dem fra dine omgivelser og ikke mindst kravene fra dig selv.

Samtidig giver det dig også en enestående chance for at få nærkontakt med dine inderste værdier. Hvad de end er, som ønsker at leve i dig, hvad der måtte sove i dit indre og måske har sovet, helt fra du var barn, kan vækkes gennem psykoterapi.

Gennem psykoterapi får vi en stærkere fornemmelse af, hvem vi er i vores krop, sind, hjerte og sjæl. Sammen skaber vi et solidt fundament, som kan større vores talenter, projekter, relationer og missioner. I kombination med åndelig praksis som meditation kan terapi hjælpe os til at udvikle lykke, menneskelighed og mesterskab i livet.

Hvad ønsker du af terapi?

 • At få større selvværd?
 • At blive bedre til at klare hverdagens udfordringer?
 • At få klarhed over, hvad dine drømme fortæller dig?
 • At få støttende samtaler i forbindelse med alvorlig sygdom og pårørendes dødsfald?
 • At få redskaber til at tackle egne livskriser, herunder skilsmisser, ulykker, fyringer og lignende?
 • At få bearbejdet de oplevelser der negativt fylder i din hverdag?
 • At mindske stress-niveauet betydeligt?
 • At udvikle dit potentiale?
 • At blive bevidst om dine ressourcer?
 • At være bedre til respektfuldt at sætte grænser både i forhold til dig selv og til andre?
 • At få bearbejdet din angst, eks. eksamensangst, dødsangst og lignende?

Mine redskaber til terapi

Kombinationen af psykoterapi og meditation er en fantastisk mulighed for transformerende forandrings skridt.

​Det væsentlige i mit arbejde er at koble de forskellige former sammen til lige præcis den individuelle "cocktail", som du netop har brug for.

"Når du forandrer dig, forandres verden"

"Gennem mine samtaler med Grethe er jeg blevet mere bevidst om hvordan min krop og hoved hænger sammen.
Omdrejningspunktet er de ting, der ligger mig på sinde og nogle gange spænder ben for mig, når jeg er i underskud. Og så sidder man ikke stille hos Grethe - det er op og stå, for kroppen skal med. Hun har givet mig en række øvelser, der ret virksomt giver et boost og et andet blik på mig selv og verden omkring mig. F.eks. tænker jeg meget over, at mit selvværd er en muskel, der dagligt skal trænes - og det har Grethe gjort helt konkret, så jeg husker det, når hverdagen brænder lidt på."

KV