Kombinationen af strik/håndarbejde og stress giver afslapning og ro indeni

STRIK OG STRESS AF -  tirsdag, den 15.9. kl. 19.00 - 21.30 hos HELSEVÆRKSTEDET i Jelling.

Man slår masker op på en pind, og så gør man det samme igen og igen og igen, indtil man sidder med sit eget hjemmestrikkede resultat. Og så starter man forfra. Denne gentagne og forudsigelige proces er med til at højne strikningens popularitet. Det er en luksus at fordybe sig, og så får man samtidig lækkert hjemmestrik ud af det.

Har du tænkt på, at man kan kombinere det at strikke og så samtidig få glæde af meditationens gavnlige virkning?

Jeg tilbyder meditationsarrangementer , hvor du har strikketøjet/håndarbejdet med. Du behøver hverken være en ørn udi strikning eller meditation - blot lysten til at prøve. Tag et enkelt strikketøj/håndarbejde med - noget som ikke kræver tællearbejde og lignende.

Forskningen viser, at garn helbreder, strik lindrer depression og opbyger selvtillid, reducerer angst og udskyder demens, er gavnlig i forbindelse med søvnløshed og reducerer iirritabilitet og rastløshed, ligesom strik bearbejder sorg.

Du vil opleve stor afspænding, kreative tanker og indre ro undervejs - og ikke mindst efterfølgende, hvor du selv kan bruge de redskaber, jeg har undervist i.

Det at bruge strikning/håndarbejde som meditation, kan være en daglig måde at minimere virkningerne af stress i dit liv.

Kontakt mig for yderligere oplysning om næste arrangement, evt arrangement hos dig eller hos din strikkebutik på mail eller på tlf. 26 24 06 47.