​Er du stresset og har du en travl hverdag, så prøv sjælsmeditation. Gennem sjælsmeditation guider jeg dig i en dyb afslappet tilstand. Meditationen er god til spirituelt arbejde og til at komme i kontakt med sin sjæl og det højest mulige inde i sig selv. 

Grethe Lindholm Pedersen

Jeg tilbyder meditation mandag, den 2. maj kl. 19.00 - 21.30 hos HELSEVÆRKSTEDET, Linkager 16, 7300 Jelling.  Vi kan kun være 4 deltagere foruden mig., så først til mølle:)   næste meditationsaften er onsdag, den 1. juni kl. 19.00.                                                        

Når du mediterer oplever du indre stilhed og ro. Du oplever nærvær og overblik i hverdagen ved regelmæssig meditation.

Jeg guider dig ind i dyb åndslig kontakt med din sjæls storhed og potentiale. Du kan opleve klarhed og et fredfyldt indre.

Vi mediterer i et par timer og slutter af med the og frugt. 

Pris kr. 200

Tilmelding helst dagen før kl.12.00.

Mødested hos HELSEVÆRKSTEDET, Linkager 16, 7300 Jelling.

Hvad er meditation?

Meditation handler om afspænding, mindfulness og om at styre sin opmærksomhed. Man styrer ofte sin opmærksomhed mod vejrtrækningen som holdepunkt for at kroppen og musklerne kan slappe helt af. 
Med vejrtrækningen eller en anden ting som fast fokuspunkt, vil man kunne styre sin opmærksomhed til nærmest at se dine tanker “udefra”. Ved at arbejde med sin bevidsthed på denne måde vil man opleve mindre uro og stress i kroppen. 
Meditationen gør en i stand til bedre at kunne koncentrere sig og man er mere tilstede i nuet. Ved at opbygge sin egen jævnlige praksis med meditation bliver man bedre og bedre til at koncentrere sig. Det bliver blandt andet mulighed for at kunne styre sin stress
Det er også muligt at inddrage naturen i sin meditation og dyrke skovmeditation og -badning. Hos Helseværkstedet foregår det i skoven ved mit barndomshjem

Brug for at vide mere om meditation?

Vil du gerne vide mere om meditation og om hvordan det kan hjælpe dig til eksempelvis at tage en pause fra en travl hverdag? Så er du velkommen til at tage kontakt til Helseværkstedet og få besvaret dine spørgsmål.