Glade klienter og positive udtalelser

"Kender du det ? At man har lyst til at gå en tur i skoven men også gerne vil have tid til at meditere. Hvorfor ikke slå det sammen ? Og det er det man gør, hvis man tager på skovmeditation med Helseværkstedet. Grethe er fantastisk til at guide. Ydmyg og oprigtig. Og, hvis du bliver bidt af det ( og det gør du) så vil du opleve at der ikke er to oplevelser der er ens. Fantastisk. Ligesom årstiderne veksler sådan gør skoven og meditationerne det også. Du får præcist det du har brug for lige nu. Prøv det nu."
ESP

"Når jeg kommer i skoven for at mediterer er det for at få den fuldstændige ro uden mobilens evige stressen, støjen og det travle liv som vi opsluges af til dagligt. Det er som en pause hvor kroppen bliver ladet op til igen at kan arbejde på fuld tryk. Skoven og naturen ser jeg som noget livgivende, kærligt omfavnende og frihed på samme tid. Naturen er også barsk. Her er ikke plads til svage individer og naturens love gør at de bukker under. Men netop derfor er der så mere energi ude i skoven. Tænk på at den skaber plads til nye liv hele tiden. Stærke liv.
Når jeg står der i skoven og mærker pulsen fra naturen er det som at blive tanket op med ny ren energi. Ens krop restituerer og tankerne kan flyde frit imens.
Her i naturen er det muligt at være sig selv. Helt og fuldt. "

SK

​"At meditere i skoven er ren og skær nydelse. Meditationen gør sit og skovens storhed og pagt forøger meditationens virkning. Grethes skovmeditation er for mig ren velvære og har en healende virkning for både krop og sind. Grethes evne til at guide mig med forskellige øvelse i skoven er helt unik og noget alle burde opleve"
UP

"Gennem mine samtaler med Grethe er jeg blevet mere bevidst om hvordan min krop og hoved hænger sammen.
Omdrejningspunktet er de ting, der ligger mig på sinde og nogle gange spænder ben for mig, når jeg er i underskud. Og så sidder man ikke stille hos Grethe - det er op og stå, for kroppen skal med. Hun har givet mig en række øvelser, der ret virksomt giver et boost og et andet blik på mig selv og verden omkring mig. F.eks. tænker jeg meget over, at mit selvværd er en muskel, der dagligt skal trænes - og det har Grethe gjort helt konkret, så jeg husker det, når hverdagen brænder lidt på."

KV

"Jeg havde glæden af at være under Grethes kyndige behandling, hvor jeg både fik afspændende massage, healing og en snak omkring stress og kropsholdning. Koblingen af massage og healing lettede fysisk såvel som fysisk, hvilket resulterede i, at jeg gik fra Helseværkstedet med rank holdning og et positivt sind."
CB

"Som blomsterdekoratør er der altid en travl hverdag, der skal tages beslutninger og man skal have overskuddet til at forstå og sætte sig ind i hver enkelt kunde. Jeg kørte turen fra Haderslev til Jelling for at få en god massage og healing hos Grethe i Helseværkstedet.
Da jeg ankom, var jeg en smule stresset, men Grethe fik mig hurtigt til at falde til ro, med dybe vejrtrækninger og en god samtale. Jeg fik nakke masage og gode råd med på vejen. Grethe rummer så megen ro og hun forstår at finde ens "ømme punkter". Da jeg modtog healingen følte je at hele min eksistens blev samlet, alle tråde blev ensrettet og da jeg kørte hjem var det med ro og overblikket til igen at klare den stressede dagligdag. Tusind tak for den dejlige behandling."

LLS

"Fyldt med velvære, varme og energi kørte jeg hjem efter en fantastisk behandling hos Grethe. Den mest behagelige behandler, jeg kan forestille mig. Hun formår at gå i dybden med sin kombination af nakkemassage, laserbehandling, healing og afslapning. Grethe ville uden tvivl kunne få selv prinsessen på ærten til at føle sig som et helt nyt menneske igen. Alle mennesker fortjener at forkæle sig selv med sådan en behandling."
HA

"Jeg har gået i terapi hos Grethe over en årrække, og hun har haft en helt særlig og utrolig stor betydning for mit liv. Grethe er meget mere end en "almindelig" terapeut. Hun er et menneske, der vil andre mennesker så meget godt og langt mere, end man kan forvente. Jeg har oplevet, at når jeg cyklede hen til Grethe var jeg tung og bekymret, men det føltes som om cyklen fløj afsted på hjemturen. Grethe's terapi har givet mig så meget energi, jeg følte mig set og respekteret, som det menneske jeg var/er i al kompleksitet. Grethe har hjulpet mig med at tackle angst og uro, og hun bruger mange forskellige metoder alt efter, hvad man har brug for. Jeg giver mine allerstørste og varmeste anbefalinger til Grethe, fordi hun lever og ånder for livs-udvikling, og fordi hun kan tackle store problemer og dyb sorg."
FD