​Healing - dyb og intens healing via øje og hjerte

Healing ved hjælp af øjenkontakt er en healingsmetode, som jeg indefor de seneste år er blevet bevidst om den fantastiske stærke virkning af.
Jeg oplever stor indre glæde og ydmyghed over at være kanal og formidler af netop denne healingsform.

Grethe Lindholm Pedersen

Som behandlingsform er hjertehealing blid og gennem healingen fyldes du op med kærligt lys og energi fra universet. Gennem hjertehealingen fjernes de ubalancer du har i dit hjerte, du får plads og du forbindes til lyset i dig.

​Kontakten via øjnene giver en optimal healingsproces og healer både nye og gamle traumer - både i dette og ofte også i tidligere liv.

Det er et effektfuldt og kraftfuldt redskab med direkte sjælskontakt til universets healende kræfter.
Du kan opleve kærlig ro og klarhed med mod og overblik til at forcere livets udfordringer og forhindringer, og derved skabe dig et bedre liv, hvor også gamle traumatiske blokeringer opløses.

Terapeutisk samtale og healing

​Ved hjælp af terapeutisk samtale bliver traumet tydeligt og lys healingen kan finde sted. Efter healingen kan oplevelsen og budskaberne drøftes og integreres yderligere. ​Du har mulighed for at fortsætte den healende effekt hjemme hos dig selv - det har jeg rigtig gode og virkningsfulde erfaringer med.
Der kan aftales tidspunkter/forløb, hvor healingen via tanken kan finde sted - nemlig på de tidspunkter, der passer bedst for dig. Tidspunkterne kan ændres løbende.

Erfaring med hjertehealing

Min erfaring fra tidligere og nuværende klienter er, at de oplever større overblik, at fysiske smerter formindskes og får mere ro indeni. Du vil føle dig mere fri og det vil øge din livsglæde. 
Vil du heale dit hjerte og stå stærkere i som den person du er? Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere om hvordan hjertehealing kan hjælpe dig. 

​Reference fra JPF:

"Så er de 14 dage snart gået, og det har været rigtig godt. Mere overskud, sover bedre. Har bare haft lettere ved alting. Håber på 14 dage mere"