Foredrag

JEG TILBYDER FØLGENDE FOREDRAG:

​Foredrag/workshop om De bosniske Pyramiders magi.

Deltagerne vil få kanaliseret pyramideenergiens stærke energier.

Kontakt mig for indhold og pris.

SÆRLIG SENSITIV OG HVAD SÅ...?

​Dette spørgsmål er der sikker mange særlig sensitive personer og deres pårørende og venner, der stiller sig. Jeg vil med udgangspunkt i dettes spørgsmål invitere til et forklarende foredrag, hvor begrebet særlig sensitiv uddybes.

​Det at være særlig sensitiv er et medfødt karaktertræk. Mange med dette træk har siden barndommen følt sig forkert, ikke forstået og anderledes. Det er en stor hjælp at lære at kende sin sensitivitet og hvordan man kan navigere i livet med den viden - og få et godt liv.

Jeg fortæller om de forskellige sensitive profiler med udgangspunkt i erfaringer fra min egen klinik og fra mit liv.

Jeg giver redskaber og ideer til det gode liv.

HVAD SKER DER MED MIG, NÅR JEG BLIVER STRESSRAMT OG HVORDAN KAN JEG HJÆLPE MINE KOLLEGER OG MIG SELV?

​Under den overskrift vil jeg i foredraget fortælle om, hvad der sker, når man selv eller ens kollega rammes af stress eller føler sig stresset.

​Når vi rammes af stress, er det en individuel følelse for den enkelte, og oplevelsen kan spænde fra indre uro, hoved - og mavepine til black-out og stor glemsomhed, samt manglende interesse for det sociale liv og ulyst til kontakt med omgivelserne samt mange andre mere voldsomme symptomer.

​I foredraget vil jeg komme ind på de forskellige symptomer, så deltagerne kan kende /genkende sig selv og sine egne reaktioner, og derved kan ​yde hjælp til selvhjælp, inden sygemeldingen truer.

Jeg vil give ideer til forskellige enkle redskaber, man selv kan bruge og også kan give videre til den stressede kollega.

​Deltagerne vil undervejs prøve de forskellige redskaber af på egen krop, ligesom de får udleveret materiale med beskrivelser, så øvelserne bliver enkle at bruge i hverdagen.

​Prisen for foredraget på ca. 1 time samt de efterfølgende spørgsmål er kr. 2.500, samt kørsel efter statens takster.

​LIVSKUNSTEN AT VÆRE SELVSTÆNDIG.

​Jeg vil fortælle om kunsten at leve som iværksætter i et harmonisk samspil mellem arbejde, frihed og indre værdier, og hvordan man får overskud personligt og energimæssigt, så man kan bevare og nyde glæde ved at arbejde med det

man brænder for.

Ved hjælp af meditation, målsætning, visualisering og fokus på målet hver dag er nogle af de redskaber, jeg selv bruger for at skab balance mellem indre ro og power, og jeg deler gerne ud af mine erfaringer, og I får masser af redskaber med, som er brugbare i hverdagen.

Prisen for foredrag på ca 1 time samt efterfølgende spørgsmål er kr. 2.000, samt kørsel efter statens takster.​

 

Kontakt os

Helseværkstedet

Om Grethe Lindholm Pedersen

Certificeret ID-psykoterapeut i 2004 efter 4 års uddannelse hos ID-instituttet v/Ole Vadum Dahl.

Efteruddannet i Chok/traumebehandling efter Peter Lewines model - speciale i stress, depression og angst. 

Terapeutisk erfaring siden 2002.

Tilmeld til nyhedsbrev