Det spirituelle garnnøgle.

 

STRIK OG STRESS AF - NY DATO mandag 4.5. 2020 kl 19.00-21.30.

Kombinationen af strik/håndarbejde og stress giver afslapning og ro indeni.

Man slår masker op på en pind, og så gør man det samme igen og igen og igen, indtil man sidder med sit eget hjemmestrikkede resultat. Og så starter man forfra. Denne gentagne og forudsigelige proces er med til at højne strikningens popularitet. Det er en luksus at fordybe sig, og så får man samtidig lækkert hjemmestrik ud af det.

Har du tænkt på, at man kan kombinere det at strikke og så samtidig få glæde af meditationens gavnlige virkning?

Jeg tilbyder meditationsarrangementer , hvor du har strikketøjet/håndarbejdet med.

Forskningen viser, at garn helbreder, strik lindrer depression og opbyger selvtillid, reducerer angst og udskyder demens, er gavnlig i forbindelse med søvnløshed og reducerer iirritabilitet og rastløshed, ligesom strik bearbejder sorg.

Du vil opleve stor afspænding, kreative tanker og indre ro undervejs - og ikke mindst efterfølgende, hvor du selv kan bruge de redskaber, jeg har undervist i.

Det at bruge strikning/håndarbejde som meditation, kan være en daglig måde at minimere virkningerne af stress i dit liv.

Kontakt mig for yderligere oplysning om næste arrangement, evt arrangement hos dig eller hos din strikkebutik på mail eller på tlf. 26240647. 

Kontakt os

Helseværkstedet

Om Grethe Lindholm Pedersen

Coronapausen er slut - jeg har startet terapier og skovmeditationer langsomt op fra 20.4.2020. Selvfølgelig efter de givne retningslinjer.

Certificeret ID-psykoterapeut , Chok/Traumeterapeut

Særlig sensitiv - speciel, Healer, Drømmeterapeut.

Terapierne foregår med integreret åndsindsigt 

Terapeutisk erfaring siden 2002

Tilmeld til nyhedsbrev